Сильні країни дотиснуть: Зеленський заявив, що Кремль може піти на три умови Києва (відео)

106
0
SHARE

Володимир Зеленський заявив, що якщо весь світ домовиться на саміті миру у Швейцарії за основними пунктами, то потім можливо знайти формат, як зробити так, щоб на це пішла Росія.
За словами президента України, якщо весь світ домовиться на саміті миру у Швейцарії за основними пунктами, то потім можна знайти і формат переговорів, які влаштовуватимуть Росію.
Україна вважає, що на саміті миру у Швейцарії спершу слід узгодити остаточний документ без Росії, і тільки потім пред’явити його РФ. Про це в неділю, 21 квітня, президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю французькому репортеру Хуго Траверсу, яке той розмістив на YouTube-каналі HugoDécrypte.
Зеленський зазначив, що Україна не бажає, щоб Росія знищила своєю присутністю єдину, спрямовану на завершення війни дипломатичну ініціативу. Він наголосив, що, виходячи з досвіду, зрозуміло, що стосовно всіх мирних ініціатив, які, за словами президента, будуть справедливими, РФ намагатиметься зробити все, щоб їх не існувало.
« Ми це перевірили на сотнях зустрічей, і я кажу правду, оскільки понад 100 зустрічей відбулося в мінському процесі під час нормандських форматів », — констатував глава держави.

Continue reading...