У Черкасах чоловік заманив 14-річну дівчину до кафе та пропонував "купити її цноту": як все закінчилось

90
0
SHARE

У Черкасах судили чоловіка, який заманив до ресторану 14-річну дівчину та пропонував « купити її цноту ». Як все закінчилось – читайте на ТСН (новини 1+1)
Суд визнав чоловіка винним.
У Черкасах судили чоловіка, який заманив до ресторану 14-річну дівчину та пропонував « купити її цноту ». Тоді потерпілу врятували офіціантки. 
Про це йдеться у вироку Соснівського районного суду м. Черкаси від 17 квітня 2024 року. Чоловік на суді провину заперечив
За даними суду, у вересні 2020 року дорослий чоловік познайомився на вулиці із 14-річною дівчиною. Він запропонував їй повечеряти у ресторані. Там підозрюваний розмовляв із потерпілою на сексуальні теми, зокрема про продаж дівочої цноти та торкався неї. 
На суді чоловік провину визнав лише частково. Він пояснив, що був нетверезий та дійсно підійшов до незнайомої дівчини. Він розпитував її про навчання, батьків. Тоді він купив їй газований напій. Далі запропонував піти повечеряти до ресторану, де обрав непримітне місце, бо « там були дивани ». Чоловік підтвердив, що замовив потерпілій вино, проте нібито не змушував її пити. Також він заперечив, що спілкувався із підлітком на теми сексу.

Continue reading...