Порошенко після дзвінка Трампу заявив, що майбутня зустріч буде ефективною

315
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

NewsHubПід час телефонної розмови Трамп цікавився ситуацією в Україні, заявив Порошенко
Президент України Петро Порошенко сподівається на зустріч з обраним президентом США Дональдом Трампом в Вашингтоні в наступному місяці і розраховує на те, що новий американський уряд і надалі підтримуватиме Україну. Про це він сказав в інтерв’ю The Wall Street Journal на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, пише Укрінформ.
«В першу чергу, ми користуємося сильною підтримкою обох партій в США», – сказав Порошенко, додавши, що «абсолютно впевнений, що продовження нашої співпраці зі Сполученими Штатами буде дуже ефективним».
Як відомо, Порошенко планує поїздку до Вашингтона в наступному місяці. Він висловив надію на зустріч зі своїм новим американським колегою вперше після їх розмови, під час якого президент України привітав Трампа з перемогою на виборах в листопаді.
«Це буде моє велике задоволення, і, я думаю, що це буде ефективна зустріч, враховуючи моє враження про телефонну розмову», – сказав він.
За словами Порошенка, під час дзвінка Трамп виглядав дуже зацікавленим тим, що відбувається в Україні і просив прокоментувати ситуацію на сході України і в Криму.

Continue reading...