Білорусь скасувала заборону на в'їзд для українського письменника Сергія Жадана

244
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Після втручання українських дипломатів і політиків, а також білоруських письменників, Білорусь анулювала заборона на в’їзд для Сергія Жадана,…
Письменник подякував українському МЗС і особисто міністру Павлу Клімкіну за оперативність і наполегливість
Після втручання українських дипломатів і політиків, а також білоруських письменників, Білорусь анулювала заборона на в’їзд для Сергія Жадана, повідомив український письменник.
«Друзі, ну що – хрестовий похід відміняється! Здоровий глузд і почуття гідності перемагають все, що було написано в путінських темниках. Дуже радий можливості далі відвідувати Білорусь і поглиблювати українсько-білоруські культурні зв’язки», – написав Жадан на своїй сторінці в Фейсбук в суботу ввечері.
Також письменник подякував українському МЗС і особисто міністру Павлу Клімкіну за оперативність і наполегливість. «Спасибі послу України в Білорусі і всій команді українських дипломатів в Мінську за підтримку і принциповість. Спасибі білоруському МЗС за готовність йти назустріч. Дякую Ірині Геращенко за допомогу. Дякую білоруським колегам-письменникам за чітку і відверту позицію. Спасибі всім вам – дорогі Українці і білоруси», подякував він всім, хто виступив за скасування заборони на в’їзд.

Continue reading...