ЗСУ зазнали втрат через інтенсивні обстріли бойовиків на всіх напрямках (ВІДЕО)

617
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

NewsHubБойовики 78 разів обстрілювали позиції ЗСУ за минулу добу, 6 лютого. У штабі силової операції на Донбасі зазначили, що в результаті бойових дій поранення отримав один військовий ЗСУ. Натомість волонтери вказали на інші дані про потерпілих.
Новину повідомляє «Преса України».
Незаконні збройні формування Донбасу трохи зменшили інтенсивність обстрілів у ройоні Адіївської промислової зони. Загалом українською стороною зафіксовано 78 обстрілів.
«Минулої доби наші позиції в районі Авдіївки було обстріляно зі 152 міліметрової артилерії, танків, 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», — йдеться у ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.
ЗСУ опинились під обстрілами мінометів у районах Троїцького, Верхньоторецького, Кам’янки, Луганського, Опитного та Зайцевого.
На Маріупольському напрямку ворог обстрілював українські позиції зі 122 міліметрової артилерії, гранатометів та мінометів різних калібрів російські окупанти обстріляли Богданівку, Новогригорівку, Лебединське, Водяне, Гнутове, Широкине та Марїнку.

Continue reading...