А що ви скажете про Отто: Стенограма зустрічі Трампа та Порошенка на сайті Білого дому

299
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президенти України і США Петро Порошенко і Дональд Трамп 20 червня провели першу зустріч у Білому домі. Ще до візиту глави держави до Вашингтона були припущення, про що говоритимуть два лідери, і покладали великі надії на ці переговори. На ділі виявилося, що зустріч була досить…
Адміністрація Президента України
Оригінал на сайті Білого дом у
Президент Трамп: Дякую вам дуже. Для мене велика честь зустрітися з президентом Порошенком, президентом України, країни, у справи якої ми всі глибоко залучені. І ви це бачите, і всі читають про це.
У нас відбулася дуже-дуже хороша дискусія. Переговори триватимуть протягом дня. І я вважаю, що було досягнуто значного прогресу. І це велика честь прийняти вас, пане президенте. Дякую вам, вельми дякую вам.
Ви хотіли б що-небудь сказати?
Президент Порошенко: Для мен я велика че ст ь і задоволення зустрітися з вами пане президенте, одним з найбільш надійних прихильників і партнерів, стратегічних партнерів України.
Ми боремося за свободу і демократію з дуже сильною підтримкою безпеки і оборони, підтримкою наших реформ, підтримкою моєї 45-мільйонної країни – найбільшої країни на європейському континенті.

Continue reading...