За минулу добу в зоні АТО загинув український військовослужбовець, п'ятеро — отримали поранення

283
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

За минулу добу в зоні АТО загинув український військовослужбовець, п’ятеро отримали поранення
Всього за добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я.
Бандформування продовжують порушувати режим тиші вздовж всієї лінії розмежування
© Полк «Азов»/Facebook
В зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу п’ятеро бійців отримали поранення, один загинув, повідомляє прес-служба штабу АТО.
«Всього за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. П’ятеро наших бійців отримали поранення, один загинув. У свою чергу сили АТО 12 разів застосовували зброю», — йдеться у повідомленні штабу АТО.
У цілому ситуація залишається неспокійною.
» Завершення м инулої доби в зоні АТО не були спокійним. З 18 годин до опівночі бандформування продовжили порушувати режим тиші практично вздовж всієї лінії розмежування», — наголошується в релізі.
Як повідомляють військові, на Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по наших позиціях в Кримському, Новозванівці, Новотошківскому. В районі Попасної злочинці застосовували міномети калібру 120 і 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь з озброєння БМП.
На Маріупольському напрямку, ввечері, під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти сил АТО у Павлополі та Водяному. А по Талаківці бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї.
Близько 20 годин, злочинці півтори години вели вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по українським укріплення неподалік Авдіївки, що на Донецькому напрямку.
Читайте також: Бойовики інсценують теракти для дискредитації сил АТО — розвідка
Нагадаємо, напередодні бойовики дев’ять разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Continue reading...