Полякову нарешті наділи електронний браслет

305
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

На Полякова все ж наділи браслет
Правоохоронці змогли надіти на депутата засіб стеження лише з п’ятого разу, на це знадобилось півтора місяця.
На Полякова все ж змогли надіти браслет
Співробітники НАБУ наділи електронний браслет стеження народному депутату Максиму Полякову («Народний фронт») який підозрюється у хабарництві. Про це сам Поляков повідомив в Facebook.
«Пройшло півтора місяці з часу першої спроби НАБУ одягти на мене електронний браслет. Методом спроб і помилок, з п’ятого разу, після врахування всіх зауважень моїх адвокатів, які щоразу навчали працівників антикорупційного органу діяти в рамках закону, змусили їх дотриматись процедури я, як законослухняний громадянин, одягнув електронний засіб контролю», – заявив парламентар.
Читайте також: Депутат Поляков втретє відмовився надягти електронний браслет
11 липня депутати Верховної Ради проголосували за зняття недоторканності з народних депутатів Максима Полякова («Народний фронт») і раніше виключеного з фракції БПП Борислава Розенблата, але не дали дозвіл на їх затримання і арешт.
13 липня Генеральний прокурор України Юрій Луценко вручив Розенблату і Полякову повідомлення про підозру у вчиненні злочинів у так званому «бурштиновому справі».
21 липня Солом’янський районний суд Києва обрав Полякову запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 304 тисяч гривень та зобов’язав його здати закордонний паспорт і носити електронний браслет.

Continue reading...