Дві нідерландські компанії беруть участь у будівництві мосту через Керченську протоку

201
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Дві нідерландські компанії беруть участь у будівництві мосту через Керченську протоку
Уряд Нідерландів перевірить законність участі цих компаній у будівництві мосту.
Дві компанії з Нідерландів беруть участь у будівництві Керченського мосту.
© worldatlas.com
Дві компанії з Нідерландів беруть участь у будівництві мосту через Керченську протоку, який має з’єднати РФ з аннексированным Кримом, пише «Європейська правда», посилаючись на нідерландські ЗМІ.
Як повідомляється, мова йде про дві маленькі компанії: Dematec Equipment і Bijlard Hydrauliek. Перша побудувала одну з машин для будівництва мосту, а друга поставила «найважливішу частину» для цієї машини.
Як пише «Радіо Свобода», влада Нідерландів перевірить законність участі цих компаній у будівництві моста через Керченську протоку. За словами міністра зовнішньої торгівлі та розвитку Нідерландів Ліліани Плаумен, навіть якщо порушень закону і не було, уряд Нідерландів «очікує, що компанії будуть вести міжнародний бізнес соціально відповідально». Вона також зазначила, що керівництво країни слідує жорсткій політиці невизнання анексії Криму.
Читайте також: Україна і Нідерланди будуть обмінюватися інформацією по справі про MH-17
У свою чергу директор компанії Dematec заявив про те, що його компанія поставляє машини по всьому світу і в даному випадку санкції ЄС не були порушені. «Згідно до санкцій ЄС, ми не повинні перебувати в Криму, а машину поставили в Росію», — сказав він. Глава Bijlard Hydrauliek повідомив, що не знав про те, що машина буде використовуватися для мосту в анексований Крим.

Continue reading...