Україна і ООН підписали угоду про партнерство майже на $700 мільйонів

241
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Україна і ООН підписали угоду про партнерство майже на $700 мільйонів. Читати онлайн в стрічці новин фінанси| економічні новини уніан за 30 листопада інформаційного агентства УНІАН
Україна і Організація Об’єднаних Націй підписали рамкову угоду про партнерство на 2018-2022 роки з очікуваним бюджетом у розмірі 675 млн дол. на реалізацію проектів сталого розвитку.
Читайте також В ООН Україну назвали дев’ятою в світі за кількістю внутрішніх переселенців
Угода була підписана першим віце-прем’єром — міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим і координатором системи ООН в Україні Нілом Вокером у Києві.
«Від імені уряду і України дякую Організації Об’єднаних Націй за підтримку надзвичайно важливих напрямів розвитку України: економічного зростання, чистого навколишнього середовища, соціального захисту і розвитку демократії. Добробут людини, її гідне життя в безпечному середовищі — ключова мета реформ, які зараз проводить наша країна. Захист демократичних цінностей, миру в Україні, Європі та в усьому світі — це спільні завдання українського уряду і наших міжнародних партнерів.

Continue reading...