В АП заяву Порошенка до ФСБ назвали "низькопробною підробкою та фейком"

313
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

В АП заяву Порошенка до ФСБ назвали «низькопробною підробкою та фейком». Читати онлайн в стрічці новин новини політики україни — останні свіжі політичні новини світу — уніан за 14 січня інформаційного агентства УНІАН
Адміністрація президента України опублікувала заяву, в якій повідомляє, що сюжет грузинського телеканалу Руставі 2 є «низькопробної підробкою і фейком, виготовленим і закинутим спецслубою Росії».
«Оприлюднені так звані «документи» від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії «Руставі-2» спецслужбою Росії», — йдеться у заяві, оприлюдненій у ніч проти 14 січня.
«Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився у Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини», — додають в АП.
У «зверненні», яке датуються 3 лютим 2007 року, Порошенко начебто обіцяв під час перебування на території Росії «неухильно дотримуватися російського законодавства, не брати участь в діяльності, спрямованій проти інтересів РФ».

Continue reading...