Справа Назарова: Справа генерала Назарова: Тенденція приховування військових злочинів у нашій країні, на жаль, зберігається, — депутат райради Балахніна (18.01.18 22:16) « Політика України| Цензор. НЕТ

302
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

18.01.18 22:16 — Справа генерала Назарова: Тенденція приховування військових злочинів у нашій країні, на жаль, зберігається, — депутат райради Балахніна Судові дебати в рамках розгляду апеляційної скарги колишнього начальника штабу АТО генерал-майора Віктора Назарова, засудженого… Перегляд новини.
Як повідомляє Цензор. НЕТ, про це на своїй сторінці у Facebook написала депутат районної ради в місті Дніпро від партії УКРОП Наталія Балахніна.
«Генерал Назаров подав апеляцію на вирок Павлоградського міськрайонного суду, який визнав його винним у загибелі 49 людей на борту літака Іл-76. Наразі справа перебуває на завершальному етапі. Лише судові дебати відділяють нас від винесення вироку. Однак, судячи із тривалості процесу, назвати точну дату, коли буде поставлена крапка в цій справі і якою вона буде, не візьметься ніхто», — написала вона.
«За час апеляційного розгляду адвокатом Туриком, який представляє інтереси Назарова, і ним самим було подано безліч клопотань, мотивація яких навряд чи їм самим зрозуміла. Була спроба повернутися до перевірки доказів, які вже були попередньо досліджені першою інстанцією. Постійна спроба дискредитації комплексної експертизи, яка проводилася групою експертів і чітко відповіла на запитання: які дії повинні були вживатися і які не були вжиті генералом Назаровим для запобігання трагедії літака Іл-76. Натомість генерала влаштовувала інша комерційна експертиза, яка була зроблена на його замовлення», — зазначила Балахніна.
«І це не єдине, що в ході розгляду робилося на замовлення генерала: знімалися фільми, постійно приходила «команда підтримки» зі складу військових, давалися інтерв’ю із власною версією подій.

Continue reading...