"За базар треба відповідати" – Москаль упевнений, що Супрун повинна вибачитися першою

261
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Глава ОДА впевнений, що постраждав першим від недостовірної інформації, оприлюдненої в ЗМІ| СЕГОДНЯ
Геннадій Москаль висловив свою думку з приводу назріваючого скандалу і невтішних висловлювань у бік і. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.
» Першою повинна просити вибачення пані Супрун за поширення негативної і недостовірної інформації про Закарпаття. Якщо її вибачення будуть щирими, тоді вони будуть і від мене «, – повідомляє Москаль на власному сайті.
За словами губернатора Закарпаття, його висловлювання відповідають чинному законодавству, а фізична особа, яка потерпіла внаслідок поширення про неї недостовірної інформації, має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації.
» При цьому кодекс не регламентує, якою саме має бути відповідь – емоційною, нейтральною або будь-якої іншою. Відповідь формує той, чиї права порушені «, – додає Москаль.
На думку голови Закарпатської ОДА, Уляна Супрун заявила в ЗМІ що вакцина, отримана з Угорщини, не пройшла «розмитнення», а лікарі не хочуть використовувати «конрабандні» медпрепарати.
» Заявляю ще раз, що вакцина від кору бельгійського виробництва, яка сертифікована в Україні, була передана урядом Угорщини на Закарпаття та розмитнена, відповідно до законодавства.

Continue reading...