США офіційно оголосили бойкот етапу Кубка світу з біатлону у Росії — Телеканал новин 24

218
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американські біатлоністи заявили, що вони не братимуть участь у етапі Кубка світу у російській Тюмені. Все через допінгові скандали. Новини біатлону, Новини Росії, Новини США — Телеканал новин 24
Американські біатлоністи заявили, що вони не братимуть участь у етапі Кубка світу у російській Тюмені. Все через допінгові скандали.
Відповідна заява оприлюднена федерацію біатлону США. Зазначається, що американські спортсмени не братимуть участь у останньому етапі Кубка світу з біатлону, який відбудеться 20-25 березня у Росії.
The official statement from the U. S. Biathlon Team on their decision not to participate in the IBU World Cup Biathlon Final in Tyumen, Russia. pic.twitter.com/ejQzRwrPOP
«Недавнє рішення Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) дозволити проведення фіналу Кубка світу в Тюмені повністю неприйнятне. На підтримку чистого спорту і нашої фізичної безпеки ми не можемо брати участь у цих змаганнях з чистою совістю», – йдеться в заяві.
Серед причин також вказано те, що попри санкції, двоє атлетів з Росії були впіймані на вживанні допінгу вже під час Олімпіади-2018, куди Росія як країна була недопущена.

Continue reading...