Путін перегрупував війська для атаки на Україну – військові експерти США

203
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американські військові експерти попередили про те, що Росія готова до повномасштабної війни проти України і готова вести гібридну війну проти країн Балтії
Європа і США в поспіху готуються до того, що президент Росії Володимир Путін може почати повномасштабну війну і вторгнення в Україну, а також бойові дії проти країн Балтії. Хоча, нагадаємо, екс-глава ЦРУ заявляв, що Путіну потрібно було «дати в ніс» після початку агресії в Україні.
Як говориться в звіті американського аналітичного центру Institute for the Study of War в » Російська військова виправка: бойовий порядок сухопутних сил «, російські військові добре підготувалися, щоб без попередження провести звичайну війну в Україні і гібридну війну в країнах Балтії, і це не відповідає тому, чого очікують західні лідери на цих театрах військових дій .
Лідери НАТО все більше попереджають про небезпеку звичайної війни проти країн Балтії, або навіть Західної Європи. Однак, російські наземні сили не були розміщені або реорганізовані для проведення військових дій без попередження в цьому регіоні, відзначають аналітики.

Continue reading...