Лідер вірменської опозиції Пашинян закликав країну до нових протестів

108
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Лідер опозиційного руху, депутат парламенту Вірменії Нікол Пашинян закликав своїх прихильників знову зібратися на мітинг вранці у середу, 25 квітня, після того, як зустріч з…
Лідер опозиційного руху, депутат парламенту Вірменії Нікол Пашинян закликав своїх прихильників знову зібратися на мітинг вранці у середу, 25 квітня, після того, як зустріч з в.о. прем’єр-міністра Кареном Карапетяном була скасована, повідомляє Інтерфакс .
«Якщо Республіканська партія (очолювана екс-прем’єром Сержем Саргсяном правляча партія – ред.) готова з нами обговорити нашу повістку, вони знають мої контакти і можуть зустрітися зі мною завтра, і ми доведемо нашу революцію до кінця. Але оскільки є основи вважати, що цього не відбудеться, закликаю розпочати масові акції громадянської непокори і зібратися вранці в 11:00 на площі Республіки», – сказав Пашинян.
Опозиціонер заявив, що протягом тижня повинні бути проведені нові вибори прем’єр-міністра.
«У разі висунення кандидата від Республіканської партії сила нашого руху збільшиться. На посаду прем’єра повинна бути висунута лише кандидатура від оксамитової революції… ніхто не збирається стежити, як у правлячій партії після відставки прем’єра Сержа Саргсяна намагаються зберегти свою владу», — зазначив Пашинян.

Continue reading...