Зустріч Порошенка, Меркель і Макрона: сторони обговорили миротворців і санкції за вибори у Криму — Телеканал новин 24

261
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президент України Петро Порошенко сповістив, що обговорив 10 травня в Аахені з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном «дорожню карту» імплементації мінських угод з обов’язковим залученням миротворчої місії ООН. Новини України, Новини політики, Петро Порошенко, Ангела Меркель, Еммануель Макрон, Санкції, Мінські домовленості, Миротворчий контингент, Війна на Донбасі — Телеканал новин 24
Президент України Петро Порошенко сповістив, що обговорив 10 травня в Аахені з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном «дорожню карту» імплементації мінських угод з обов’язковим залученням миротворчої місії ООН.
Про це повідомляє » Інтерфакс-Україна «.
«Ми ретельно обговорили можливі наші кроки, «дорожню карту» імплементації мінських домовленостей з обов’язковим елементом використання миротворців», – сказав Порошенко після зустрічі.
Глава Української держави зазначив, що як показує практика, компонент безпеки мінських угод «неможливо виконати без повноцінної миротворчій місії на окупованому Донбасі».

Continue reading...