Нетверезий глава Перечинської РДА Олефір збив двох жінок, одна з яких померла. Прокуратура оголосила про підозру, чиновника відсторонено. ВІДЕО+ФОТОрепортаж

303
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Прокурор Закарпатської області оголосив про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації…
«Прокурор Закарпатської області оголосив про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) голові Перечинської РДА, який вночі, 13 липня, здійснив наїзд на двох місцевих жінок», — цитує Цензор. НЕТ повідомлення прес-служби облпрокуратури.
Повідомляється, що одна жінка від отриманих травм померла в лікарні, інша перебуває у важкому стані. Голову райдержадміністрації затримано в порядку ст. 208 КПК України. Зараз готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Як пише видання Mukachevo.net зі слів очевидців, позашляховик Jeep Grand Cherokee їхав на великій швидкості, коли збив двох жінок у Перечині Закарпатської області. Після цього автомобіль протаранив відбійник і розніс паркан місцевого салону.
За кермом автомобіля перебував голова Перечинської РДА Віктор Олефір, у салоні була ще жінка.

Continue reading...