З Інституту раку повторно звільнили лікарку, яка відмовилася лікувати ветерана АТО

76
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Співробітницю онкогематологічного відділення Національного інституту раку Ганну Губареву, яка відмовилася лікувати ветерана АТО Віталія Драгана, звинувативши його у «вбивстві братського народу», після гучного звільнення поновили…
Співробітницю онкогематологічного відділення Національного інституту раку Ганну Губареву, яка відмовилася лікувати ветерана АТО Віталія Драгана, звинувативши його у «вбивстві братського народу», після гучного звільнення поновили на роботі, а потім знову звільнили. Про звільнення Губаревої повідомила в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.
«дякую громадськості та медіа, що звернули увагу на ситуацію в Інституті раку! Ганну Губареву, співробітницю Національного інституту раку, яка відмовила ветерану АТО в пільговому лікуванні, звільнили. Вдруге», — написала керівниця МОЗ на своїй сторінці в Facebook ввечері в понеділок, 13 серпня.
Супрун пояснила, що зв’язалася з керівництвом Інституту, і їй там повідомили, що після скандального інциденту з ветераном у червні 2018 року Губареву звільнили з двох посад – лікаря і наукового співробітника.
«Але з 17 липня по 31 серпня 2018 року вона була відновлена в науковій посаді, щоб мати можливість завершити наукову діяльність.

Continue reading...