Йосип Кобзон: творчий шлях і найвідоміші пісні артиста

284
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сегодня, 30 августа, на 81-м году жизни скончался знаменитый певец Иосиф Кобзон. мы сделали подборку лучших песен артиста и краткое описание его творческого пути.
Сьогодні, 30 серпня, на 81-му році життя помер знаменитий співак Йосип Кобзон. Раніше повідомлялося, що артист тривалий час перебував у лікарні, після того, як його госпіталізували туди у тяжкому стані.
Йосип Кобзон народився в 1937 році в єврейській родині, в місті Часів Яр, Донецька область. Перед війною його сім’я переїхала до Львова, пізніше його батько пішов на фронт, а мати з трьома дітьми відправилася в евакуацію в Узбекистан. Батько артиста після контузії був демобілізований, проте в сім’ю він не повернувся. Зустрівши іншу жінку, він одружився і переїхав до Москви. Тим часом, в 1944 році родина Кобзона повернулася в Україну, до Краматорська.
В кінці 1940-х Кобзон з братами, сестрою, матір’ю та її новим чоловіком переїжджають до Дніпропетровська. У 1956 році закінчив Дніпропетровський гірничий технікум, під час навчання в якому захопився боксом і навіть виграв чемпіонат України.

Continue reading...