У зоні ООС загинули двоє українських військових, семеро дістали поранення і травми

262
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російсько-терористичні війська упродовж минулої доби, 26 серпня, 23 рази обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли…
Російсько-терористичні війська упродовж минулої доби, 26 серпня, 23 рази обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли бойовиками позицій бійців операції Об’єднаних сил не припиняються. Ситуація на сході України залишається напруженою, проте контрольованою ЗСУ.
Напередодні терористи вели прицільний вогонь по захисниках Кримського, Новотошківського, Троїцького, Південного, Новотроїцького, Гнутового, Лебединського, Водяного та Широкиного. Для обстрілів вони використовували гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, озброєння БМП, заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 і 82 мм і ствольну артилерію калібру 122 мм.
Позиції бійців Об’єднаних сил у районі Новотошківського, Троїцького, Гнутового та Водяного п’ять разів потрапляли під ворожий мінометний і артилерійський вогонь. При загостренні ситуації українські військові відкривали вогонь у відповідь для придушення вогневих точок окупантів.

Continue reading...