В анексованому Криму приховують аварію з газовими турбінами Siemens, – МінТОТ

344
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Окупаційна влада приховує аварію з газовими турбінами Siemens, що завезені на територію АР Крим в обхід міжнародних санкцій.
Окупаційна влада приховує аварію з газовими турбінами Siemens, що завезені на територію АР Крим в обхід міжнародних санкцій.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.
«30 серпня 2018 року виявлено ознаки руйнування даху одного із виробничих приміщень Балаклавської ТЕС, що будується поблизу м. Севастополь на тимчасово окупованій території АР Крим. Ділянка покрівлі даху розмірами 10х20 метрів прогоріла, про що свідчить зовнішній вигляд зруйнованої покрівлі та характерне задимлення. У зазначеному приміщенні встановлено газові турбіни Siemens, які імпортовані в обхід міжнародних санкцій. Саме аварія стала причиною перенесення, вже втретє, запуску згаданої ТЕС в експлуатацію, а також обмеження енергопостачання на території АР Крим», – зазначається у повідомленні.
За наявною інформацією, зазначена аварія сталася через порушення інженерних та будівельних норм персоналом ТЕС, а компанія Siemens не надала своїх фахівців для налагодження та запуску обладнання.

Continue reading...