Трамп та Путін таки зустрілись на полях G20: стали відомі деталі розмови про Україну — 24 Канал

278
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президент РФ Володимир Путін пояснив Дональду Трампу «своє бачення» агресивних дій Росії в Азовському морі під час неформальної розмови на полях саміту G20 в Аргентині. Новини політики, Володимир Путін, Дональд Трамп, Конфлікт в Азовському морі, Україна – Росія — Телеканал новин 24
Президент РФ Володимир Путін пояснив Дональду Трампу «своє бачення» агресивних дій Росії в Азовському морі під час неформальної розмови на полях саміту G20 в Аргентині.
Про це повідомляє ТАСС .
24 канал писав, що речниця Білого дому Сара Сандерс повідомила про зустріч Дональда Трампа з Володимиром Путіним у межах «великої двадцятки» – лідери провели «неформальну розмову».
Цю інформацію підтвердив і очільник Кремля. Так, Путін розповів, що у розмові із Трампом нібито пояснив йому «своє бачення» російської атаки на українські кораблі в Азовському морі.
Ми, що називається «на ногах», – там (на саміті G20 – 24 канал) всі один з одним спілкуються — ми теж поспілкувалися з президентом Трампом. У двох словах я відповів на його питання, пов’язані з цим інцидентом в Чорному морі… У нього (американського президента Трампа — ред.) своя позиція з цих питань, проблем, – сказав він.
При цьому президент Росії також наголосив, що «кожен залишився при своїй думці». Також він висловив сподівання, що повноцінна зустріч з Трампом «рано чи пізно відбудеться, коли американська сторона буде готова до цього».

Continue reading...