Хто стане новим президентом Казахстану і коли інавгурація — 24 Канал

317
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Новим президентом Казахстану стане Касим-Жомарт Токаєв – чинний спікер сенату парламенту країни. Церемонія інавгурації відбудеться 20 березня 2019 року. Новини політики, Новини Казахстану, Нурсултан Назарбаєв — Телеканал новин 24
Новим президентом Казахстану стане Касим-Жомарт Токаєв – чинний спікер сенату парламенту країни. Церемонія інавгурації відбудеться 20 березня 2019 року.
Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв заявив 19 березня про складання повноважень глави держави після 30 років правління. Тепер він очолить Раду безпеки Казахстану і залишиться головою партії «Нур Отан».
Інавгурація Токаєва відбудеться на спільному засіданні палат парламенту Казахстану о 12:00. Про це мовиться указі президента республіки Нурсултана Назарбаєва.
В указі також пояснюється, що у зв’язку з рішенням Назарбаєва припинити виконання повноважень президента з 20 березня, «повноваження президента Республіки Казахстан на термін, що залишився, переходять до голови Сенату Республіки Казахстан з моменту складення присяги», яким є Токаєв.

Continue reading...