Антирасистські протести: вже майже тисяча компаній бойкотуватиме розміщення реклами у Facebook

278
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Правозахисні організації, які ініціювали бойкот Facebook, мають намір продовжувати його, оскільки вважають, що компанія відмовилася …
КИЇВ.8 липня. УНН. Правозахисні організації, які ініціювали бойкот Facebook, мають намір продовжувати його, оскільки вважають, що компанія відмовилася виконувати їх вимоги. Про це йдеться в заяві, опублікованій у вівторок на сайті американської неурядової організації Free Press, передає УНН.
В останні тижні багато великих корпорацій в США та інших країнах заявили про припинення розміщення реклами в Facebook та інших популярних соцмережах, оскільки керівництво останніх не вживає достатніх заходів для видалення повідомлень расистського характеру і інформації, яка вводить в оману. На підтримку акції виступають впливові американські правозахисні організації, в тому числі Free Press.
Як випливає із заяви, однієї з керівників Free Press Джессіка Гонсалес брала участь в зустрічі правозахисників і керівництва Facebook, що відбулася у вівторок в режимі телеконференції. За словами Гонсалес, глава Facebook Марк Цукерберг і операційний директор компанії Шеріл Сендберг не переконали ініціаторів бойкоту в тому, що вони “вживають заходів”.

Continue reading...