ЗСУ успішно відбили всі спроби штурму окупантів: зведення Генштабу на 18 серпня

138
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російські окупанти хочуть встановити контроль над зайнятими територіями Луганської, Донецької областей та півдня України, але ЗСУ відбивають наступи ворога на всіх напрямках, завдаючи росіянам втрат
Російське окупаційне військо намагається встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, а також утримувати тимчасово окуповані райони Харківської і південних областей. Крім того, росіяни постійно відновлюють наступи, які ЗСУ успішно відбивають на всій лінії фронту.
Про оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на ранок 18 серпня повідомили в Генштабі ЗСУ.
Без значних змін. ЗС Білорусі посилено охороняють ділянки білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях.
Російське окупаційне військо утримує свої підрозділи в прикордонних районах Брянської та Курської областей, щоб сковувати дії ЗСУ.
Окупанти зі ствольної артилерії вели обстріл в районах населених пунктів Вовківка, Яструбине та Попівка Сумської області.
Ворог веде бойові дії з метою утримання зайнятих раніше рубежів та недопущення наступу ЗСУ.
Російські окупанти здійснили вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Карасівка, Петрівка, Базаліївка, Ртищівка, Дуванка, Іванівка, Мосьпанове, Лісне, Великі Проходи, Питомник, Гусарівка та Чепіль.

Continue reading...