Хто втягнув Іран у війну проти України – звідки взялися чутки про нову смертоносну зброю для РФ

82
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Режим аятол наляканий протестами всередині Ірану – і бачить у них руку Вашингтона, тому розгорнув свою активність у напрямку створення тоталітарного інтернаціоналу в тіні Китаю
Іран у вересні відхилив прохання російського диктатора Путіна поставити РФ далекобійні важкі дрони-камікадзе Arash 2, але погодився поставити ракети «земля-земля» Fateh-110 і Zolfaghar, а також нову партію безпілотників, які Москва вже використовує. Про це пише Reuters. При цьому в самому Ірані вперто спростовують звинувачення у постачанні своїх безпілотників для армії РФ, через що Київ готовий розірвати дипвідносини з Тегераном. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання «Коментарі».
Росія та Іран. Фото: з відкритих джерел
Політолог Володимир Цибулько акцентує, що постачання до РФ з Ірану можливе лише за умови повного домінування Китаю над іранською економікою.
Втім, терор розпочався ще під час дивного перебування президента України Зеленського в Омані, коли над Тегераном збили український пасажирський літак, нагадує Володимир Цибулько.

Continue reading...