Авіація ЗСУ завдала 12 ударів по районам зосередження окупантів: ситуація на фронті

99
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
За добу, 24 листопада, Збройні Сили України відбили атаки російських військ біля 11 населених пунктів. Українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 2 позиціях його зенітних ракетних комплексів.

Про ситуацію на фронті розповіли у Генштабі ЗСУ.

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка і Діброва Луганської області та Білогорівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.

Повідомляється, що також підтвердили вогневе ураження підрозділами Сил оборони 23 листопада районів зосередження живої сили та військової техніки загарбників в населеному пункті Зелений Яр Запорізької області. Втрати противника склали 2 вантажних автомобіля, понад 15 поранених та 20 загиблих військовослужбовців.

Ракетні війська і артилерія Сил оборони уразила 4 пункти управління росіян, 2 райони зосередження особового складу та ОВТ, станцію розвантаження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та ретранслятор ворога.

Continue reading...