Атака "Градами" Дніпропетровщини та обстріл пологового відділення у Херсоні: ситуація в регіонах 11 грудня

135
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Війна Росії проти України: яка ситуація в областях станом на ранок 11 грудня – читайте на ▷ТСН.ua
Російські окупанти продовжують нищити цивільну інфраструктуру українських населених пунктів.
Відносно спокійно, без обстрілів ніч минула на Волині, Закарпатті, Рівненщині, в Івано-Франківській, Кіровоградській, Одеській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Тернопільській областях, на Полтавщині, Вінничині, Чернігівщині, Житомирщині, Черкащині та Київщині.    
Про це йдеться у ранковому оперативному зведенні з регіонів за 11 грудня.
Протягом минулої доби росіяни обстріляли дві прикордонні громади на півночі області: Зноб-Новгородську та Середино-Будську. За попередніми даними, – без жертв. 
За минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Темирівка, Новоандріївка, Білогір’я, Кам’янське, Гуляйполе, Оріхів, Щербаки, Новоданилівка, Дорожнянка, Залізничне, Ольгівське, Малі Щербаки. Надійшло вісім повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів Росії. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.
Росіяни вночі обстрілювали Нікопольщину. Ударили «Градами» та важкою артилерією по Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Без жертв. У Червоногригорівській громаді побиті 15 приватних будинків, 50 сонячних панелей, господарчі споруди, автівки, два газопроводи та дві лінії електропередач. Без світла та води лишилися три села.

Continue reading...