Ворог активно застосовує авіацію для підтримки наступу на двох напрямках — Генштаб

98
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російські війська зосереджують зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони та здійснюють інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій
Російські війська зосереджують зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони та здійснюють інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій.
Російські окупанти продовжують вести наступ на Авдіївському і Бахмутському напрямках та активно застосовують авіацію для підтримки наземних угруповань.
Про це повідомили в суботу, 3 грудня, у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.
Ворог зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони та здійснює інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій. 
Протягом доби окупанти завдали 2 ракетних та 10 авіаційних ударів, а також здійснили 3 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах вздовж лінії зіткнення. Зокрема, ракетного удару зазнав об’єкт цивільної інфраструктури міста Краматорськ.
Зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України.
На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил Республіки Білорусь продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

Continue reading...