ISW: попри заяви пєскова, цілі кремля лишаються максималістськими щодо України

118
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

кремль, скоріше всього, не відмовився від своїх максималістських цілей в Україні, незважаючи на коментарі дмітрія пєскова про те, що росія прагне захопити нібит.
кремль, скоріше всього, не відмовився від своїх максималістських цілей в Україні, незважаючи на коментарі дмітрія пєскова про те, що росія прагне захопити нібито лише чотири частково окуповані українські області.
8 грудня прессекретар кремля пєсков скористався можливістю використати бажання Заходу до проведення переговорів, розвиваючи висловлювання президента росії владіміра путіна від 7 грудня про придбання «нових російських територій».
пєсков заявив, що однією з головних цілей російської «спеціальної військової операції» в Україні є «захист мешканців південно-східної України та Донбасу», відповідаючи на запитання журналіста щодо первинних цілей кремля у війні.
пєсков також зазначив, що про анексію нових територій, які наразі не перебувають під частковою російською окупацією, не йдеться, оскільки для повної окупації Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей «попереду ще багато роботи».
пєсков, однак, повторив, що кремль, як і раніше, переслідує свої цілі «демілітаризації» і «денацифікації» в Україні, що підтверджує, що росія, як і раніше, прагне до зміни режиму («денацифікація») і усунення здатності України протистояти майбутнім російським атакам або тиску («демілітаризація»).

Continue reading...