ЗСУ відбили чисельні атаки росіян біля Бахмута та Білогорівки: карта бойових дій на 13 січня

86
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Російські окупанти і далі намагаються наступати на Донбасі. Ситуація поблизу Соледара та Бахмута вкрай складна.
Про актуальну ситуацію на різних ділянках фронту станом на ранок 13 січня грудня доповіли у Генштабі ЗСУ. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили відразу 17 атак окупантів.Окупанти наступають на Донбасі
Наші воїни відбили атаки росіян в районах населених пунктів Стельмахівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Спірне, Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Предтечине, Курдюмівка, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка та Велика Новосілка Донецької області.
ЗСУ відбили атаки окупантів на ДонбасіЯка ситуація на напрямках
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Російські та білоруські війська продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.
На Сіверському та Слобожанському напрямках обстріляно райони населених пунктів Сеньківка та Карповичі Чернігівської області; Порохонь та Бачівськ Сумської області, а також Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Чугунівка та Рідкодуб на Харківщині.

Continue reading...