Сили оборони відбили атаки російських військ біля 9 населених пунктів – Генштаб

113
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

За повідомленням, загарбники основні зусилля зосереджують на веденні наступу на Бахмутському напрямку, а також ведуть «безуспішні наступальні дії» на Авдіївському напрямку
Українські військові минулої доби відбили атаки російських військ у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Невельське, Мар’їнка і Побєда на Донеччині, повідомив у ранковому зведенні 18 січня Генеральний штаб ЗСУ.
За повідомленням, загарбники основні зусилля зосереджують на веденні наступу на Бахмутському напрямку, а також ведуть «безуспішні наступальні дії» на Авдіївському напрямку.
У командуванні повідомили, що минулої доби російські війська здійснили шість ракетних ударів, три з яких – по цивільних об’єктах міст Куп’янськ і Краматорськ, а також 14 авіаційних ударів і 95 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.
У Генштабі попередили, що загроза завдання авіаційних і ракетних ударів Росії по цивільних об’єктах залишається високою на всій території України.
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі.

Continue reading...