Зеленський у Лондоні: Перемога України змінить світ, це буде перемога над самою ідеєю війни

100
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Виступаючи перед британськими політиками у Лондоні, Зеленський заявив, що перемога України у війні з Росією унеможливить будь-яку агресію у майбутньому. Володимир Зеленський, війна, борис джонсон, Велика Британія, агресія, ріші сунак
Виступаючи перед британськими політиками у Лондоні, президент Володимир Зеленський заявив, що перемога України у війні з Росією змінить світ і унеможливить будь-яку агресію у майбутньому.
Зеленський подякував Великій Британії за підтримку України «з першого дня».
«Лондон стояв на боці Києва з першого дня, з перших секунд і хвилин війни… простягнув руку допомоги, коли світ ще не зрозумів, як реагувати», — сказав він.
«Я прийшов сюди й стою перед вами від імені хоробрих, від імені наших героїв війни, які зараз в окопах під вогнем ворожої артилерії; від імені наших льотчиків і від імені кожного захисника неба, які захищають Україну від ворожих літаків і ракет; від імені наших танкістів, які борються за відновлення наших українських кордонів; від імені наших призовників, які зараз проходять підготовку, зокрема й тут, у Британії», – сказав президент.

Continue reading...