За добу ЗСУ відбили майже сотню атак противника на різних напрямках

121
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Генштабі ЗСУ інформували, що українські військові відбили понад 85 атак російських окупантів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках за добу
373 доба повномасштабної російсько-української війни: Збройні Сили України відбили понад 85 атак окупаційного війська РФ на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.
Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ станом на ранок 3 березня.
Ворог за добу завдав 31 авіаційний та 3 ракетних удари, зокрема, по цивільній інфраструктурі у Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, унаслідок чого є поранені серед мирного населення, пошкодження житлових багатоповерхіврк і приватних будинків. Разом з цим російські окупанти здійснили 88 обстрілів з РСЗВ.
Читайте також: Почали економити: у ЗСУ розповіли про нову тактику ракетних ударів Росії по Україні
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без значних змін. Російські окупанти вели мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Тимоновичі, Заріччя, Грем’яч, Хрінівка Чернігівської області; Бояро-Лежачі, Атинське, Іскрисківщина, Кіндратівка, Миропільське, Попівка Сумської області та районів 18 населених пунктів Харківської області, серед яких Красне, Глибоке, Веселе, Вовчанськ, Огірцеве, Стрілеча.

Continue reading...