Знищили 9 «шахедів» із 10 – у Генштабі повідомили про роботу ППО вночі 31 березня

86
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Також у ранковому зведенні йдеться, що російські військові «завдали 11 ракетних та 4 авіаційних  удари, здійснили 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню»
Упродовж ночі 31 березня сили протиповітряної оборони збили 9 із 10 застосованих російськими військами іранських безпілотників, повідомив у ранковому зведенні Генеральний штаб ЗСУ.
«Ворог продовжує ігнорувати закони та звичаї війни, застосовує тактику терору проти мирних громадян нашої держави. Вночі із застосуванням ЗРК С-300 противником було здійснено 9 ракетних пусків по цивільній інфраструктурі міста Харків. Для завдавання авіаційних ударів задіяв 10 ударних БпЛА типу «Шахед-136», 9 із них знищили наші захисники», – вказано в повідомленні.
Також у ранковому зведенні йдеться, що російські військові «завдали 11 ракетних та 4 авіаційних удари, здійснили 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню».
Гарячою точкою війни залишається Бахмут, де, за повідомленням, упродовж доби українські військові відбили 22 атаки.
«Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Оріхово-Василівки Донецької області. Здійснив обстріли населених пунктів Міньківка, Оріхово-Василівка, Дружківка та Бахмут Донецької області», – вказують у Генштабі.
Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала шість ударів по районах зосередження військ РФ, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили один пункт управління, шість районів зосередження живої сили, два склади боєприпасів та два склади пально-мастильних матеріалів, інформують українські військові.

Continue reading...