"Уже найближчими місяцями можемо бути активніші на передовій" — Зеленський

87
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У вечірньому зверненні в середу, 29 березня, президент Зеленський відзначив героїзм захисників Бахмута та ще один крок до духовної незалежності України. Головне з промови читайте ▷ТСН.ua
Головне з вечірнього звернення президента України 29 березня.
Президент України Володимир Зеленський розповів про свою участь у глобальному Саміті за демократію на запрошення президента США Джо Байдена, розмову з прем’єркою Італії та героїзм українських захисників на Бахмутському напрямку.
Про це він говорив у своєму традиційному вечірньому зверненні в середу, 29 березня.
Український лідер нагадав, що сьогоднішній Саміт за демократію, який є найбільш представницьким майданчиком для захисту устрою вільних народів, відбувся вдруге.
“Загалом у нас не так і багато у світі настільки представницьких можливостей говорити саме про демократію, про захист свободи в усіх її аспектах. І добре, що зараз маємо таку можливість обʼєднувати зусилля для того, щоб віднайти більше енергії, більше перспектив для демократії”, — зауважив він.
За словами Зеленського, позиція України на цьому Саміті була “дуже конкретна, максимально практична”, а в промовах лідерів були “влучні слова підтримки нашої держави”.

Continue reading...