Як креативно використовувати ChatGPT. Вісім способів про які, можливо, ви навіть не здогадуєтесь

99
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

ChatGPT — це інноваційний інструмент, який допоможе вам відкрити світ нових можливостей. Він може бути корисним не тільки для навчання
Багато людей вважають, що ChatGPT може знадобитись лише для програмування, але це дуже потужний і універсальний інструмент, який може робити дуже цікаві речі.
ChatGPT може розуміти та генерувати людські відповіді із надзвичайною точністю. Незалежно від того, чи йдеться про відповіді на запитання, створення творчого тексту чи допомогу у виконанні повсякденних завдань, ChatGPT є потужним інструментом, який має потенціал значно підвищити продуктивність і креативність людини.
Інструменти ШІ вражають, питання лише в тому, що ви повинні їх запитати?
Одна з найкорисніших функцій чат-бота ШІ. За допомогою ChatGPT ви можете написати індивідуальне резюме та супровідний лист для кожної вакансії, на яку ви претендуєте.
Оскільки це, як правило, один із найбільш складних аспектів процесу подання заявки на роботу, ця функція може стати справжнім порятунком для багатьох шукачів роботи.
І, як знає будь-який шукач роботи, ви не можете просто створити один супровідний лист і резюме та використовувати їх для всіх заявок на роботу, якщо ви хочете продуктивно витратити час на пошук роботи.
Таким чином, ChatGPT може допомогти вам за лічені секунди звільнитися від навантаження, пов’язаного з індивідуальним адаптуванням кожного резюме для кожної вакансії.

Continue reading...