Війська РФ вели штурми біля п’яти населених пунктів на Авдіївському напрямку, безуспішно – Генштаб ЗСУ

155
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сили оборони відбили 15 російських атак на цьому напрямку
Російські війська за підтримки авіації вели безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Авдіївка, Керамік, Сєверне, Первомайське, Степове на Авдіївському напрямку, повідомляє у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
Загалом Сили оборони відбили 15 російських атак на цьому напрямку.

За даними штабу, на Бахмутському напрямку російські війська безуспішно намагалися відновити втрачене положення біля Кліщіївки та Андріївки, вели безуспішні штурмові дії в районі Південного на Донеччині.

У Генштабі також повідомили про безуспішні штурмові дії противника Мар’їнки та Новомихайлівки – українські військові відбили близько 20 атак, біля Пречистівки та Золотої Ниви.

На Запорізькому напрямку війська РФ безуспішно намагалися відновити втрачене положення біля Роботиного Запорізької області, додають у штабі.
Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та штурмові дії на Бахмутському напрямку.Масштабна війна Росії проти України
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі. На півдні російська армія, зокрема, окупувала частину Запорізької та Херсонської областей, а на півночі – райони Сумщини та Чернігівщини.
Повномасштабне вторгнення президент РФ Володимир Путін називає «спеціальною операцією».

Continue reading...