Агент РФ "Буратіно": СБУ підозрює Дубінського у держзраді

157
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

За матеріалами СБУ та ДБР підозру у державній зраді отримав народний депутат України Олександр Дубінський.
Служба безпеки України (СБУ) та Державне бюро розслідувань (ДБР) в понеділок, 13 листопада, повідомили про підозру у державній зраді депутату Верховної Ради України, йдеться у повідомленнях правоохоронців. Вони стверджують, що зібрали докази його інформаційно-підривної діяльності на користь Росії.
Хоча відомства не називають ім’я народного депутата, на фотографіях обшуків, оприлюднених СБУ, видно, що йдеться про позафракційного нардепа Олександра Дубінського. Це також підтверджує низка українських ЗМІ.
За матеріалами слідства, депутат мав позивний «Буратіно» і входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління генштабу збройних сил Росії (відоме як ГРУ). Крім Дубінського до складу групи входив екснардеп Андрій Деркач, який напередодні повномасштабного вторгнення РФ втік за кордон, а також колишній прокурор Костянтин Кулик, що мав позивний «Птичка» і наразі переховується за кордоном.
«Основне завдання цієї організації — розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитація нашої держави на міжнародній арені. За це учасники угруповання отримували гроші від воєнної розвідки РФ», — стверджують в СБУ.

Continue reading...