Тест-драйв Suzuki S-Cross: повний привід і нічого зайвого

128
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

На тест-драйв Фактів ICTV потрапив автомобіль Suzuki S-Cross. Про особливості кросовера, характеристики та ціну Suzuki S-Cross – читайте у матеріалі.
На тест-драйв Фактів ICTV потрапив кросовер Suzuki S-Cross, попереднє покоління якого більше відоме на нашому ринку як Suzuki SX4.
Розберімося детальніше, що являє собою Suzuki S-Cross та як поводиться на українських дорогах.
Suzuki S-Cross значно посвіжішав у порівнянні з попередником і має сучасніший вигляд.
Симпатично, стильно, проте досить стримано та без зайвого пафосу.
Якщо зовні Suzuki S-Cross значно відрізняється від попередника Suzuki SX4, то у салоні у них є чимало спільного. Кермо, панель керування клімат-контролем, селектор КПП, стоянкове гальмо, селектор режимів повного приводу – все фактично однакове.
Дещо освіжили панель приладів і дизайн торпедо, а ось концепція мультимедіа змінилася повністю. Великий 9-дюймовий сенсорний екран тепер розташований угорі торпедо.
Меню мультимедійної системи стало сучаснішим і привабливішим, з’явилися камери кругового огляду та функція бездротового Apple CarPlay і MirrorLink.
Інтер’єр повністю відповідає зовнішньому вигляду – дуже простий та стриманий. Це стосується й самого дизайну, і якості матеріалів, якими оздоблено салон.
Тут ви побачите виключно механічні регулювання сидінь, комбінований салон, механічний важіль стоянкового гальма та ще багато простих, бюджетних, проте міцних і довговічних рішень.

Continue reading...