Це має бути припинено: Зеленський звернув увагу, що Україну та Ізраїль атакують "шахеди" з деталями з країн Заходу

98
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президент України Володимир Зеленський у традиційному вечірньому зверненні попросив припинити постачання деталей до ракет та дронів
Він подякував всім, хто стоїть на захисті нашого неба та країни
У неділю, 14 квітня, президент України Володимир Зеленський записав до українців традиційне звернення. У ньому глава держави розповів про загрози, які йдуть від країни-агресорки, а також про те, як світ підтримав Ізраїль після іранської атаки.
Про це глава держави сказав на своїй сторінці в Телеграм, де було опубліковане звернення. Український очільник зазначив, що окупанти використовують кожен день, щоб завдати значної шкоди нашій країні. Він каже, що в ракетах загарбників містяться компоненти з держав вільного світу.
Зеленський також наголосив, що цей день, як і кожен інший день цієї війни, почався з результатів наших захисників неба. Так, за минулу ніч вдалося збити 10 із 10 «Шахедів», застосованих росіянами.
«Я дякую всім нашим воїнам мобільних вогневих груп та всім іншим оборонцям неба. Загалом за тиждень російські терористи використали проти України вже майже 130 «Шахедів».

Continue reading...