Війська РФ активізувалися на багатьох напрямках — Генштаб

97
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як минула доба 12 травня 2024 на фронті – зведення від Генштабу по напрямках. Які втрати ворога та що відбувається на фронті зараз, читайте ᐅ новини 1+1 (ТСН.ua).
Найбільше атак ворог здійснив на Покровському напрямку. Тривають активні бої на Куп’янському, Сіверському і Краматорському напрямках.
Протягом доби на фронті зафіксовано 155 бойових зіткнень.
Про це повідомив Генштаб.
На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. 
У Сіверському операційному районі, в Чернігівській та Сумській областях, противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійно-розвідувальну діяльність, здійснює обстріли населених пунктів з території РФ, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України. Ворог завдав авіаційного удару в районі міста Суми.
На Харківському напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 12 атак.
На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 19 атак в районах населених пунктів Синьківка, Новоєгорівка, Іванівка Харківської області; Стельмахівка Луганської області, де ворог намагався покращити тактичне положення. Завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Твердохлібове, Сергіївка Луганської області.

Continue reading...