Під'їзд склався мов "доміно", під завалами є люди: що відомо про обвал будинку у Бєлгороді

100
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Бєлгороді 12 травня після сирени стався вибух в одному з будинків. Згодом стало відомо, що там обвалився цілий під’їзд, а під завалами опинилися люди.
У Бєлгороді 12 травня після сирени стався вибух в одному з будинків. Згодом стало відомо, що там обвалився цілий під’їзд, а під завалами опинилися люди.
Наразі достеменно невідомо, що саме стало причиною інциденту, тим часом російські пропагандисти цинічно стали притягувати до ситуації у Бєлгороді нашу державу. Головне про обвал будинку у Бєлгороді – читайте у матеріалі 24 Каналу.У Бєлгороді пролунав вибух і обвалився під’їзд будинку
Вранці 12 травня у Бєлгороді пролунав потужний вибух. Місцеві жителі виклали в мережу відео і фото наслідків вибуху, на яких видно, як сильно постраждав будинок на вулиці Щорса. На кадрах видно, що повністю обвалився під’їзд будівлі з першого по десятий поверх.
За даними російських ЗМІ, під завалами цього будинку у Бєлгороді перебувають люди. На місці вже працюють екстрені служби.
У Бєлгороді пролунав вибух і обвалився будинок / Фото з російських телеграм-каналів
Далі, коли рятувальники прибули на місце події, на них обвалився дах цієї житлової забудови, через що вони опинилися під завалами. Пізніше повідомили, що ні волонтери, ні рятувальники не постраждали внаслідок обвалу даху.
Момент того, як це сталося, потрапив на відео. На записі можна побачити, що дах обвалився різко. Руйнування внаслідок цього дуже серйозні.

Continue reading...