Сезонна робота в Україні: де можна заробити на канікулах

117
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

З наближенням літа кількість сезонних вакансій зростає. Роботодавці вже шукають працівників у курортно-готельні комплекси, дитячі табори, кафе та розв.
З наближенням літа кількість сезонних вакансій зростає. Роботодавці вже шукають працівників у курортно-готельні комплекси, дитячі табори, кафе та розважальні заклади.
РБК-Україна наводить добірку сезонних вакансій, які підійдуть студентам та всім, хто бажає підробити влітку.
Зміст:
Літні вакансії: офіціанти, бармени, бариста
Сезонна торгівля
Розваги: оператори атракціонів, аніматори
Вожаті та працівники в дитячі табори Літні вакансії офіціанти, бармени, бариста
Пляжно-розважальний комплекс «Pool&Beach» у Запоріжжі шукає бармена на літній сезон. Розглядають кандидатів із досвідом і без, готові навчати. Працювати буде треба позмінно 3/3 з 9 ранку до 9 вечора. Зарплата за одну зміну складає 750-800 грн та чайові. До того ж роботодавець забезпечує харчування коштом закладу.
Київська кав’ярня Coffee streetart шукає бариста на сезон із навчанням. Розглядають кандидатів віком від 17 років. Графік роботи 5/2 з 9:00 до 18:00. Зарплата 1000-1400 грн за зміну.
Скриншот Work.ua
У зв’язку з відкриттям літньої зони заміський парково-готельний комплекс EQUIDES CLUB за Києвом запрошує на роботу офіціанта. Серед вимог: знання стандартів обслуговування гостей, правил сервірування та етикету, правил експлуатації інвентарю та обладнання. Пропонують позмінний графік роботи з 9:00 до 22:00, комплексні обіди та дисконт на послуги клубу.
Ресторан «Токіо» у Вінниці шукає кандидатів на посаду офіціанта на літній майданчик. Досвід роботи або освіта не є обов’язковою вимогою, компанія проводить навчання.

Continue reading...