Сервіси на основі штучного інтелекту, які полегшать ваше життя: чому варто вже зараз познайомитися з цією технологією

100
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Ще декілька років тому ми і подумати не могли, що технології зможуть створювати будь-які картинки без фотоапаратів чи камер, писати музику без голосу та гітари, або ж знати відповіді на всі питання, не використовуючи гугл і шукаючи це в статтях чи на сайтах. Мова про штучний інтелект. Сьогодні важко знайти людину, яка б не чула про ШІ. Ба більше, МЗС України створило ШІ-аватар, який представлятиме Міністерство на вебсайті та сторінках в соцмережах, а також матиме змогу під’єднуватися до ефірів на телебаченні та радіо під час резонансних подій за кордоном. Так, не всі користуються, бо не знають про відповідні сервіси. Це ми хочемо і виправити.

В цій статті ми розповімо про сервіси, за допомогою яких вже можна створити будь-який продукт (відео, аудіо, зображення, текст) і здивувати навіть найскептичнішого користувача соціальних мереж. Кожен інструмент потребує реєстрації, Тому ви маєте бути власником будь якого акаунту з Google, Microsoft чи Apple. Тож починаємо.
Ще декілька років тому ми і подумати не могли, що технології зможуть створювати будь-які картинки без фотоапаратів чи камер, писати музику без голосу та гітари, або ж знати відповіді на всі питання, не використовуючи гугл і шукаючи це в статтях чи на сайтах. Мова про штучний інтелект. Сьогодні важко знайти людину, яка б не чула про ШІ. Ба більше, МЗС України створило ШІ-аватар, який представлятиме Міністерство на вебсайті та сторінках в соцмережах, а також матиме змогу під’єднуватися до ефірів на телебаченні та радіо під час резонансних подій за кордоном. Так, не всі користуються, бо не знають про відповідні сервіси. Це ми хочемо і виправити.В цій статті ми розповімо про сервіси, за допомогою яких вже можна створити будь-який продукт (відео, аудіо, зображення, текст) і здивувати навіть найскептичнішого користувача соціальних мереж. Кожен інструмент потребує реєстрації, Тому ви маєте бути власником будь якого акаунту з Google, Microsoft чи Apple. Тож починаємо.ШІ в відео
SoraSora Цей сервіс ще не став доступним для всіх користувачів, але встиг шокувати чимало людей. За допомогою цієї нейромережі можна згенерувати відео. І воно буде настільки реалістичним, що буде важко відрізнити справжній матеріал від згенерованого Sora Повні технічні деталі роботи Sora поки не розкриваються, однак з того, що наразі відомо — Sora здатна створювати відео з високою роздільною здатністю (до 1920×1080) та тривалістю до 1 хвилини, при цьому зберігаючи деталізацію та реалістичність. Аби не бути голослівним, лишаємо посилання на сайт. Погортайте сторінку і переконайтеся самі в цьому. Створили інструмент команда OpenAI, Яка відома своїм Chat GPT. Розробники проводять ретельне тестування моделі, щоб запобігти потенційному використання Sora для створення дезінформації (тому що її можливості досить широкі).
InvideoInvideo Цей сервіс ШІ допомагає створювати відео з нуля або за допомогою шаблонів. У вас є можливість написати текстом те, що ви хочете побачити у відео. На основі цього запиту (промту) штучний інтелект згенерує результат. А запити вже можуть бути такі чудернацькі, які лише може дозволити собі ваша фантазія.  Крім того, ви можете додавати текст, зображення, музику та інші елементи, аби покращити відеоматеріал.  Всі користувачі мають можливість спробувати безкоштовну версію сервісу з обмеженнями 10 хвилин на тиждень, 10 гігабайтами пам’яті, 4 згенерованими відео на тиждень (буде водяний знак).

Continue reading...