Чистий четвер 2024: найкращі та найщиріщі привітання у віршах та прозі

101
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У цей день, 2 травня 2024 року, християни святкують Четвер перед Великоднем, також відомий як Чистий четвер. Це особливе свято в підготовці до Світлог.
У цей день, 2 травня 2024 року, християни святкують Четвер перед Великоднем, також відомий як Чистий четвер. Це особливе свято в підготовці до Світлого Воскресіння Христового.
Найкращі привітання у віршах та листівках — ви знайдете в матеріалі РБК-Україна (проект Styler).Привітання з Чистим четвергом у прозі
Нехай в Чистий четвер вода змиє з тебе всі тривоги і печалі, нехай покинуть твій будинок всі біди і негаразди, нехай залишиться в душі світле щастя і радість, нехай позбудеться серце твоє смутку і образ, але не втратить віри у все хороше!
***
Вітаю з Чистим четвергом! Бажаю вам душевного спокою, міцного здоров’я та щастя. Нехай у вашій домівці завжди панують любов, розуміння та затишок.
***
У день Чистого четверга хочу побажати Вам спокою в душі, гармонії і затишку в оселі, любові в серці до всього світу. Нехай з Вами буде віра в найкраще, надія на процвітання, радість від зустрічі з майбутнім.
***
У Чистий четвер хочу побажати чистоти почуттів, думок, щастя і любові. Нехай з вашого будинку підуть печалі, а з серця погані думки.

Continue reading...