Чи змогли росіяни щось захопити на Харківщині: що пишуть ЗМІ і що каже влада

109
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Росіяни намагаються наступати у напрямку Вовчанська і нібито захопили чотири селища, хоча місцева влада це спростовує
Окупаційні війська активізувались на цьому напрямку
Вдень у п’ятницю, 10 травня, з’явились повідомлення, ніби росіяни під час наступу на Харків змогли захопити населені пункти Стрілече, Красне, Пильне та Борисівка. На карті бойових дій DeepStateMAP вони позначені як окуповані.
Повідомлення про захоплення цих населених пунктів опублікували український журналіст Юрій Бутусов та видання «Українська правда». Вони посилаються на свої джерела у військових колах.
«За даними УП, йдеться про населені пункти Стрілече, Красне, Пильне та Борисівка. Ворог намагається просуватися в напрямку Вовчанська. Співрозмовники УП водночас не виключають, що йдеться про відволікаючий маневр ворога», — йдеться у повідомленні «Української правди».
Бутусов надав більше деталей. Зазначені селища нібито були окуповані ще вночі. Він повідомив, що росіяни намагались захопити ще більше територій, проте зазнали великих втрат.
«Вночі російські війська силами до 4-5 батальйонів піхоти перетнули лінію державного кордону і захопили чотири прикордонні селища — Стрілече, Красне, Пильне, Борисівка.

Continue reading...