Home Ukraine Україна — українською Суд заарештував одного з учасників прориву Саакашвілі через кордон

Суд заарештував одного з учасників прориву Саакашвілі через кордон

193
0
SHARE

Суд заарештував підозрюваного в участі у заворушеннях при перетині колишнім президентом Грузії, лідером політичної партії “Рух Нових сил” Михайлом…
Суд заарештував підозрюваного в участі у заворушеннях при перетині колишнім президентом Грузії, лідером політичної партії “Рух Нових сил” Михайлом Саакашвілі і його прихильниками кордону в пункті пропуску “Шегині” у Львівській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.
“Сьогодні, 13 вересня, один з районних судів міста Львова обрав запобіжний захід у вигляді арешту відносно 39-річного жителя Івано-Франківської області. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених 3 статтями Кримінального кодексу”, – сказано в ньому.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Прорив Саакашвілі в Україну: в кваліфікації інциденту додалося хуліганство – поліція
Зокрема, йдеться про скоєння ним кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) , ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і ст. 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу.
На підставі наданих матеріалів, суд прийняв рішення про взяття чоловіка під варту терміном на 60 діб.
Як відомо, 1 0 вересня близько 20: 00 Саакашвілі все-таки зміг прорватися на територію України, скориставшись допомогою декількох сотень активістів.

Continue reading...