Протести у Франції: ''жовті жилети'' оприлюднили низку вимог до влади – 24 Канал

434
0
TEILEN

Учасники масових протестів у Франції, відомі як „жовті жилети“, оприлюднили список вимог до влади країни. Цей список складається з 25 пунктів і вимоги розділені на 4 категорії. Протести у Франції, Новини Франції, протести, Новини політики, Євросоюз, НАТО – Телеканал новин 24
Учасники масових протестів у Франції, відомі як „жовті жилети“, оприлюднили список вимог до влади країни. Цей список складається з 25 пунктів і вимоги розділені на 4 категорії.
Про це повідмоляє Le libre penseur .
У сфері економіки та праці протестувальники хочуть:
1. Скликати всенародні збори для здійснення реформи оподаткування, а також на державному рівні заборонити податки, які перевищують 25% від статків громадянина.
2. Підвищити мінімальну зарплату, пенсію і прожитковий мінімум на 40%.
3. Створити нові вакансії у сфері охорони здоров’я, освіти, громадського транспорту, правоохоронній сфері, щоб інфраструктура Франції функціонувала належним чином.
4. Розпочати будівництво 5 мільйонів одиниць доступного житла і таким чином забезпечити зниження оренди, іпотеки, а також створити нові робочі місця у будівельній сфері. Суворо карати мерії та обласні адміністрації, з вини яких бездомні залишаються на вулицях.
5. Анулювати внутрішній борг.
У політичній сфері:
1. Змінити конституцію в інтересах повновладдя народу та дозволити проводити референдуми з ініціативи народу.
2. Заборонити лобіювання та схеми впливу. Заборонити особам, у яких є судимість, довічно займати виборні посади, і заборонити займати кілька виборних посад одночасно.
3. Вийти зі складу Євросоюзу і повернути Франції політичний, фінансовий та економічний суверенітет.

Continue reading...